corona veiligheid

i.v.m de situatie rond corona:


Het huisje ligt geheel vrij in het bos, jullie zijn er de enige gasten tijdens jullie geboekte periode. Andere huisjes liggen op behoorlijke afstand verspreid in het bos. Er zijn geen meldpunten o.i.d , het huisje is direct en enkel voor gasten toegankelijk.

Afgaande op de gegevens van officiƫle zijde zijn dit onze maatregelen en inschattingen van de veiligheid in verband met Corona:

  • Er wordt intensief schoongemaakt, linnengoed en beddengoed zijn met een desinfecterend middel gewassen. Er is desinfecterende handzeep aanwezig. Buiten zijn er (zeer) weinig mensen. In het bos zul je weinig mensen tegenkomen.

Dus kans op overdracht via mensen is in ieder geval gering, zeker niet meer dan elders, eerder minder.

Is er dan kans op overdracht via voorwerpen? Daarover zegt het RIVM

‘Kun je besmet raken met het coronavirus via producten of het aanraken van oppervlakten? (bijvoorbeeld deurklink, pinautomaat, leuning, geld, etc.)
Het coronavirus verspreidt zich via mensen en dieren. Buiten het lichaam kan het virus niet goed overleven. De kans dat je besmet raakt via het aanraken van producten of oppervlakten is erg klein.
Neem de maatregelen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken en was regelmatig je handen.”

  • We zullen zorgen dat de sleutel op de deur staat, ipv persoonlijk ontvangst. Jullie kunnen ons bij vragen of onduidelijkheden dan bellen of appen op 0641427354

Zo denken we dat de risico’s zo klein mogelijk zijn gehouden.


Met vriendelijke groeten,

Diana en Wiek Lenssen, eigenaren van De Bosrank